Kapsalon voor dames en heren

Kapsalon

Ik ben ook een kapster. Wij, schoonheidsspecialisten, verpesten alle kapsels tijdens de behandelingen. Het is dan  gemakkelijk om een kapsalon bij de hand te hebben. Daarom heb ik een extra kamer voor de kapsalon. Na de schoonheidsbehandeling direct naar de kapsalon. Dan gaat u lekker verzorgd en super mooi naar buiten. Ik ben ook een herenkapster. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om alleen uw haar perfect te laten verzorgen.

Cristina Soares, 52 jaar oud, Brasiliaanse en woon al 31 jaar in Nederland. Mijn reis als kapster begon toen ik als kind ging spelen met de buurmeisjes. Haar moeder had een kapsalon aan huis. Ik bezocht dagelijks hun huis en we zijn samen opgegroeid. Ja, tussen de haren en scharen. Toen ik 14 jaar was, noemde ik haar Céia…. ze had een pand gevonden, gehuurd en daar begon ze groot te worden als kapster. Ze had het zo druk dat ze mijn hulp vroeg, natuurlijk zei ik ja. Ik had talent, hihihi. Haar klanten wilden hun nagels gedaan hebben… Ooo je… Ik was de manicure en pedicure van die salon. Van de school naar de kapsalon…. Ik was nog een tiener maar ik zag elke dag geld in de kassa komen. Toen begon het licht van mijn succes als onderneemster te branden. Ik was toen 16 jaar oud en besloot om voor mij zelf te beginnen. Tot mijn 21 jaar heb ik in Brazilïe als huis kapster gewerkt en daarna heb ik mijn ex-man ontmoet en ben ik naar Nederland gekomen. In Nederland ben ik gediplomeerd als: kapster, verfspecialiste en heren kapster. Een diploma hebben is leuk maar wat echt telt is de ervaring, kennis en de gaven die ik in mijn vingers heb.

Ik doe niet zo maar wat…. ik wist eigenlijk als klein kind dat ik kapster wilde worden. Als ik als kapster aan werk ben, in mijn kap salon aan huis, kan ik al mijn creativiteit en passie kwijt. Klein maar fijn. Iedereen is welkom in mijn huisje, vol liefde en warmte zal ik voor jouw uiterlijk zorgen. Ga met een fijn en vertrouwd gevoel de kappersstoel in. Alle behandelingen inclusief wassen, drogen en föhnen. Maak nu online een reservering! Mijn motto: Klant is de koning of koningin.

Haren prijzen &  Diensten

Heren knippen

Heren knippen: € 12,50

inclusief: wassen, drogen en gel of wax € 15,00

Uitgroei verven, haren wassen en drogen € 20,00

Dames haren Knippen

Haren wassen, knippen en drogen:      € 15,00

Haren wassen, knippen en föhnen:      € 25,00

Haren wassen en föhnen: € 20,00

Dames haren verven

Haren verven (korte haar), wassen en drogen: €30,00

Lange haar: € 35,00

Haar verven, wassen, knippen en föhnen: € 50,00

Haren wassen, drogen of föhnen in combinatie met een gezichtsbehandeling

Haren wassen en drogen: € 5,00

Haren wassen en föhnen: € 10,00

Mijn salon, mijn werk