Permanente Make-up:  Yeliner & wenkbrauwen

Elke dag er verzorgd uitzien zonder moeite. we hebben allemaal wel een ochtend gehad dat we een half uur laat zijn opgestaan, en moesten haasten om onze make-up te doen. Je bent vast ook wel eens te laat gewest, omdat je toch niet zonder make-up naar buiten wilden gaan. En is make-up het wel waard? Wij hebben een gemakkelijke oplossing voor jou: Permanente make-up. De zorgen en tijd die het kost om je make-up perfect aan te brengen worden weggenomen. Maar je moet wel goed nadenken over deze behandeling, aangezien je het niet na een week zat kan zijn. Voor het gemak zetten we voor jou een aantal voordelen van deze behandeling op een rijtje. Maar eerst: wat is het eigenlijk?

Een perfect resultaat

Permanente make-up: wenkbrauwen

Apparaat

Permanente make-up apparatuur

MB Cosmetics biedt u meerdere apparaten voor professionele permanente make-up, waarmee u perfect kunt werken. De apparaten zijn onder supervisie van MB Cosmetics ontwikkeld en voldoen aan de strengste kwaliteitseisen. Zo bent u altijd verzekerd van het beste resultaat voor uw cliënten.

MB Beautyliner

MB Beautyliner heeft als belangrijkste kenmerken een unieke lichtgewicht pigmentatiepen (handstuk) en een met tiptoetsen te bedienen digitaal besturingssysteem. U kunt daardoor zeer nauwkeurig en stabiel werken, vrijwel zonder geluid en trillingen.

Apparatuur en naaldmodules

En omdat ik vind dat alleen het beste goed genoeg is, heb ik in mijn salon een apparaat van de hoogste kwaliteit. Speciaal voor het perfect aanbrengen van permanente make-up. Het apparaat Beautyliner heeft diverse gebruiksmogelijkheden, een groot bedieningsgemak en het heeft een handzaam formaat. Dit apparaat is ontwikkeld met de nieuwste technologie, zoals bijvoorbeeld de naaldmodule. Deze is zo ontworpen dat pigment en/of wondvocht nooit kan teruglopen in het handstuk. Het precieze diepte instelmechanisme zorgt ervoor dat de diepte stapsgewijs aangepast wordt. Voor een nog fijnere afstelling van de naald. – De naalden zijn steriel verpakt, heel scherp en van de beste kwaliteit. – Een unieke pigmentatie pen – Digitaal besturingssysteem – Handige tip-toets bediening – Een precies diepte instelmechanisme

Perfect resultaat

Constante naaldfrequentie is gewaarborgd. Alle uitslagen zijn even groot. De afstand tussen de uitslagen is gelijk. Het handstuk is van lichtgewicht aluminium. Het resultaat is fantastisch.

Voor wie is de permanente make-up?

Voor dames die geen tijd hebben of zich niet zelf kunnen opmaken. Vrouwen die graag verlost willen zijn van het dagelijkse opmaken. Die graag veel aan sport doen. Iedereen die allergisch is voor de normale make-up. Dames die perfecte wenkbrauwen willen en blijvende lijntjes voor boven en onder de wimpers.

Permanente make-up: Wenkbrauwen & Yeliner

Permanente make-up prijs:

Wenkbrauwen: € 150,00

Permanente make-up prijs:

      Lijntjes boven op de wimpers:        € 100,00

Permanente make-up prijs:

Lijntjes onder de wimpers

€ 100,00

Permanente make-up prijs:

Wenkbrauwen en lijtjes boven en onder de wimpers:

€ 300,00

Mijn werk

Bezoek mijn salon

Ga met een glimlach naar huis