Micro  dermabrasie

Om u een goed een eerlijk inzicht te geven in de voordelen, maar ook de mogelijke contra-indicaties van deze manier van behandelen, geven wij u onderstaande informatie. De prijs van deze behandeling kost: € 50,00, inclusief vooraf: een voorbereiding behandeling en als de microdermabrasie behandeling klaar is, wordt dan een na zorg behandeling gedaan.

Over microdermabrasie

Microdermabrasie is een veilige huid verbeterende behandeling waarbij met een geavanceerd apparaat een gecontroleerd straal van ultra fijne kristalen over de huid wordt geblazen. Zodra de kristalen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag             ( stratum corneum) bestaande uit dode een oude cellen. De huid die daarover tevoorschijn komt is zacht, glad, gezond en in de staat om werkstoffen optimaal op te nemen. Daarnaast stimuleert een gecontroleerd vacuüm de productie van collagen, waardoor de huid van binnen steviger wordt en zich makkelijker zal vernieuwen en verjongen. Het grote voordeel van microdermabrasie is dat vele malen intensiever is dan een schrub en veel veiliger dan een chemische of kruiden peeling.

voor alle huidsoorten en kleuren

zijn met deze methode te behandelen

Mensen met een goede algemene gezondheid, een goede huidteint en realistische verwachtingen ten aanzien van het resultaat zijn uitstekende kandidaten voor microdermabrasie. Deze behandeling heeft een uitstekende huidverbetering bij: rijpere huid, vette huid, acne littekens, rokershuid.

Microdermabrasie met of zonder kristalen contra-indicaties

Psoriasis, huidkanker, rosacea, ernstige acne, onstabile diabetes, auto immun afijkingen, fragile haarvaten, active eczeem, seborrhoische dermatitis, heftige couperose, herpes simplex, gordelroos, door de zon verbrande huid, zichtbaar gebroken adertjes, niet diagnostiseerde huid beschadigen.

Waaruit bestaat de behandeling?

Bij aanvang van de behandeling wordt de huid eerst grondig gereinigd:  reiniging melk of wasgel, daarna met een schrub. Vervolgens kan de microdermabrasie behandeling beginnen. Met een geavanceerd apparaat wordt er een gecontroleerd straal van zuivere kristallen tegen de huid geblazen. Na de microdermabrasie behandeling is de bovenste huidlaag verwijderd en voelt de huid zacht, glad en gezond aan. Ook is de huid nu prima in staat om werkstoffen op te nemen. Om hier optimaal gebruik van maken wordt er daarom vervolgens een masker op de huid aangebrachtom de huid alweer te kalmeren, hydrateren en te regenereren. Het is een uitmuntende combinatie met de mesotherapie met of zonder naalden. Tot slot wordt de huid nog verozrgd met een ampul of een crème die geschikt is voor u huid. Voor een extra zorg kan eventueel een beschermende sunblock op de huid gebracht worden.

Voor de microdermabrasie behandeling, de huid wordt schoongemaakt met een reinigings melk of wasgel, schrub, lotion

Nazorg behandeling: de huid wordt schoongemaakt met een calmerende lotion, daarna opbrengen van een dag of nacht crème.

Het kan wel na deze behandeling complicaties optreden b.v.b. roodheid of eventueel licht zwelling, dit verdwijnt vanzelf. Na de behandleing niet zwemmen, geen gebruik maken van whirpool e/ of sauna. U mag wel douchen, maar niet te heet. De huid moet ot rust komen. Nooit krabben of wrijven, ook niet na de volgende 3 dagen ongeveer. Hierdoor kunnen onnodige korstjes ontstaan, die kunnen leiden tot pigmentvverschuivingen.

 

 wordt de aanmaak van collagen( 

Microdermabrasie zonder kristallen,  het is een uitstekende manier van peelen

Met de microdermabrasie apparaat zonder kristallen polijst u de huid zacht met behulp van diamanten opzetstukjes. De bovenste huidlaag wordt verwijderd waardoor er een nieuwe gladde huid tevoorschijn komt. Vanaf de eerste behandeling, de microdermabrasie zonder kristallen geeft onmiddellijk een zachte, gladde en frisse huid. Je kunt het als eenmalige behandeling onder gaan maar ook in kuurverband om jouw huid een flinke boost te geven en voor een nog beter resultaat. 

                                                                                                                                                                                                                                       Het afslijpen van de bovenste (dode) huidlaag en het vacuüm van het microdermabrasie apparaat veroorzaakt een natuurlijk proces: door de microdermabrasie behandeling zonder kristallen wordt de aanmaak van colageen gestimuleerd. De huid blijft intact en de behandeling is pijnloos. Microdermabrasie werkt in de opperhuid, dit is onze bovenste huidlaag. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid. De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen, ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal er na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler ( en zeer gelijkmatig eindresultaat) en mooier uitzien.                                                                                             Principe:                                                                                                                                                                                                                       De microdermabrasie zonder kristallen is gebaseerd op vacuüm afzuiging en diamantenfragmenten op het handstuk. Het peelen van de huid gebeurt door het heen en weer bewegen van de behandelkop. Eenvoudig en zeer effectief!                                     dode cellen worden losgemaakt door de behandelkop met de diamantfragmenten over het huidoppervlak te bewegen en worden opgevangen in de speciale filter. Door de vacuümwerking ontstaat er een goede doorbloeding van de huid waardoor werkstoffen, die op de huid wordt na de behandeling gebracht, heel goed opgenomen.

 

 

                             Microdermabrasie met kristallen apparaat

Zorg goed voor je huid, je bent het waard

Als u klaar bent met deze fantastische behandeling, gaat u naar huis met de geschikte producten voor uw huid. Ik heb in mijn salon verschillende producten voor alle huidtype in mijn vitrine kast. Het is aangeraden om dagelijks de juist product voor u type huid te gebruiken. Ik help u graag met de advies.

Maak een afspraak

 

U bent van harte welkom in mijn salon

En vertrek met een glijmlach

                                                Voor – en na verozorging voor een microdermabrasie behandeling

                                                                                            Vooraf aan de behandleing: Het is geadviseerd vanaf 1 week vooraf aan de behandeling en na de behandeling niet onder de zon te gaan. Kan                                                                                                                                          pigmentverschuivingen tot gevolg hebben. Tijdens deze periode dient u dagelijks een sunblock met minimaal factoor 30 op te brengen.