Mesotherapie zonder naalden

Gelaatsverjonging door injecties hyaluronzuur en vitamines zonder naalden: De Mesotherapie zonder naalden

 Door mesotherapie verbeteren de stofwisselingsprocessen in de huid, waardoor de oorzaak van de verouderingsverschijnselen wordt aangepakt. Hierdoor worden de onderste huidlagen weer egaal en verkrijgen ze nieuwe veerkracht en elasticiteit. Schadelijke gevolgen van roken, luchtvervuiling en zonlicht worden eveneens aangepakt. Daarnaast werkt mesotherapie goed tegen fijne rimpels en een droge en ruwe huid. Deze behandeling kost: € 50,00

Mesotherapie zonder naalden

ELECTROPORATIE IN DE PRAKTIJK

Ik maak eerst een huid analyse om de problemen van de cliënte vast te stellen. Afhankelijk van het resultaat van de analyse, maakt ik de behandelingsprotocol op. De sessie begint met een diepgaande reiniging van de huid om alle onzuiverheden van make-up te verwijderen. Dit is een belangrijke fase zodat de huid nadien beter doordringbaar wordt. Voor de probleemzones (littekens door acne, rokersrimpels rond de mond) of voor cliënten die aanzienlijke huidschade opliepen door de zon, het is geadviseerd om eerst de huid voor te bereiden met een microdermabrasie behandeling. Als de huid klaar is, selectereer ik een ampul die geschikt is voor de cliënte en daarna met de electromesotherapie apparaat breng ik die op de huid van de cliënte en op deze manier kan de behandeling beginnen. De mesotherapie apparaat zonder naalden zal zachte elektrische stoten produceren, die maar licht voelbaar zijn en vaak vergeleken worden met aangename prikkels. De meeste cliënten zijn tijdens de procedure – die van maximaal 15 minuten duurt – meestal erg ontspannen. De gunstige effecten zijn al gauw merkbaar: een stralendere en gehydrateerde huid, minder rimpels en minder imperfecties. Al na één enkele behandeling getuigen de meeste cliënten van een krachtigere en strakkere huid. Alle sessies mogen eenmaal per week herhaald worden. Hoe meer sessies u ondergaat, hoe beter de resultaten in het algemeen worden, want de weldaden van de behandeling voor de huid zijn cumulatief.  

ELECTROPORATIE MET ACTIEVE BESTANDDELEN (OOK NAALDLOZE MESOTHERAPIE GENOEMD)

Electroporatie is afgeleid van de moleculaire biologie en is een manier om substanties in cellen te leiden. Dit wordt bereikt door elektrische stoten met een hoge intensiteit van korte duur (minder dan een milliseconde) om de permeabiliteit van het membraan te verhogen doordat microkanalen in de huid instant geopend worden. Dit heeft als gevolg dat actieve bestanddelen zoals voedingsstoffen van de huid, vitamines en groeifactoren drastisch beter in de huid kunnen dringen en uiteindelijk zichtbare resultaten opleveren, en ertoe bijdragen om de tekenen van veroudering te doen vervagen. Dubbele actie:

  • Hyaluronzuur of neuropeptiden wordt op de huid gebracht en in combinatie met de apparaat: mesotherapie zonder naalden zie je een onmiddellijk resultaat.
  • De actieve bestanddelen die aan de fibroblasten worden toegediend, blijven over een lange periode positieve .

Tegenwoordig zijn er heel wat combinaties van actieve elementen beschikbaar. De mogelijkheden aan correctieve behandelingen zijn dus enorm, die de meest uiteenlopende problemen kunnen aanpakken zoals: veroudering, acne, pigmentatie, couperose, een vette, droge, doffe en gevoelige huid, huidverslapping, littekens, imperfecties enz.

Ik selecteer daarom de juiste product die bij de cliënte past om zijn huid te behandelen.

De techniek mesotherapie

Electroporatie ofwel de electromesotherapie

Door talrijke professionals beschouwd als de krachtigste transdermale toegediende methode doorheen de huid, de mesotherapie zonder naalden wordt genoemd. Deze is in staat om macromoleculen door de huid te drukken, zoals collageen, hyaluronzuur, en proteïnen. Dankzij deze methode kan een groot deel van de actieve moleculen in de huid doordringen. Het is de enige technologie die een instant vullend effect weet te bieden, vergelijkbaar met injecties met naalden. Het aantal beschikbare transdermale wegen dankzij electroporatie is heel groot, en daarom is deze techniek veel doeltreffender, vooral voor dikke moleculen. Voor kleine moleculen zoals vitaminen is het penetratieniveau door deze techniek perfect.

Geniet van deze wonderbare behandeling

Zorg goed voor jezelf en niet vergeten:

Een dag niet gelachen, is en dag niet geleefd

Mesotherapie zonder naalden

Elektromesotherapie of elektroporatie is een belangrijke innovatie in de professionele cosmetologie. Het laat een optimale penetratie toe van de actieve bestanddelen, serums met een hoge dosering van actieve bestanddelen met een echt heilzaam effect op de huid. Ik kies de juiste serum die bij de cliënte past.

Cristina Soares