Massage

 

Ontspanningsmassage

Dit is een rustgevende massage die zowel lichamelijk als geestelijke ontspanning teweeg brengt. Gedurende een periode van ongeveer 1 uur en 15 min wordt uw lichaam gemasseerd. Hoofd, gezicht, hals schouders, nek armen, handen, benen en voeten komen allemaal aan de beurt. U hoeft geen klachten te hebben om deze behandeling te ondergaan. Zie het als een verwennerij voor uzelf. De massage zorgt ervoor dat u even nergens meer aan denkt. Ontspannende strekkingen met olie worden afgewisseld met diepe knedingen zodat een diepe vorm van ontspanning wordt bereikt. Een regelmatig ontspanningsmassage kan klachten verminderen en zelfs voorkomen.

Voordelen van een ontspanningsmassage zijn:

  • – Maakt spieren soepel
  • – Bevordert lichamelijke en geestelijke ontspanning
  • – Verhoogt het concentratievermogen
  • – Stimuleert de bloedsomloop
  • – Verwennerij voor het lichaam

De ontspanningsmassage is een van de bekendere massagevormen. Het is een massage waarbij het lichaam en de geest weer helemaal tot rust komen. Het doel van deze massage is dan ook om lichamelijk en geestelijk tot volledige ontspanning te komen. De ontspanningsmassage geeft u het gevoel van een complete ontspanning. Het is geen diepe weefselmassage. De behandeling is dus niet bedoeld om de dieper gelegen spieren in het lichaam te bewerken. Bij de ontspanningsmassage worden enkel de buitenste lagen van het lichaamsweefsel gemasseerd.

Maakt de spieren soepel

Tijdens de massage ligt u op de buik op een massagetafel. De masseur maakt tijdens het masseren gebruik van verschillende technieken, zoals zachte strijkingen, kloppen, schudden en knedingen. Deze bewegingen stimuleren de doorbloeding van de weefsels en er worden afvalstoffen afgevoerd. Ook worden de spierfunctie en de stofwisseling van de spieren hierdoor weer verbeterd. Door deze massage wordt het zelfhelend vemogen van het lichaam weer bijgesteld. Gedurende deze massage komen lichaam en geest weer tot rust. De opgebouwde spanning vloeit weg en u voelt zich weer als herboren. Hierdoor gaat u ook weer beter functioneren en voelt u zich fitter.

What doet de massage?

Momentje voor jezelf

Maakt de spieren soepel

Anti-stress

Plan een massage

Wanneer ontspanningsmassage?

De ontspanningsmassage kan, net als heel veel massages worden toegepast om mensen te helpen of te verlichten van verschillende klachten. Hierbij kunt u denken aan psychische of lichamelijke klachten, zoals stress, hoge spierspanningen, storingen in de lichaamsbeleving, vermoeidheid, slapeloosheid en spierpijnen. De massage heeft een positieve invloed op het lichaam, zoals het bewegingsapparaat, de spijsverbetering, de hormoonhuishouding en de lichaamsbeleving. Er wordt wel gezegd dat een regelmatige ontspanningsmassage een preventieve werking heeft op de algehele lichamelijke en geestelijke gezondheid. Hierdoor beschermt u zichzelf tegen veelvoorkomende klachten, zoals een burnout, slapeloosheid en oververmoeidheid. Vooral in deze tijd van drukte kan deze behandeling dan ook zeer goed zijn. Veel mensen hebben namelijk een stressvol leven en nemen nog nauwelijks de tijd voor zichzelf. Om lichamelijk en geestelijk in balans te blijven is het dan ook nodig om regelmatig een moment van ontspanning toe te passen. Een ontspanningsmassage is hier dan ook zeer geschikt voor.

Het duurt ongeveer 1 uur en 15 min

Kost: € 50,00

Bezoek mijn salon

Ga met een glimlach naar huis