Klankschalen Holistisch genezer

Laat je ondergaan naar deze magische therapie van de klankschalen.

Iets is holistisch wanneer er naar het geheel wordt gekeken en niet naar de som van de verschillende onderdelen waarvan iets is opgebouwd. Bij een holistische geneeswijze wordt het gehele individu betrokken. Volgens het holisme hangt alles met elkaar samen.

Hoe werk het?

Resonantie

Het begrip resonantie betekent: weerklinken. Een vibrerende klankschaal kan iets anders laten vibreren. Er ontstaat verbinding tussen verschillende energie velden. Iedereen ervaart direct dat een klankschaal niet alleen hoorbaar is, maar ook voelbaar in het lichaam. Door de harmonische samenwerking van grond en boven tonen van klankschalen [van een bepaalde kwaliteit] gaan lichaamscellen mee resoneren. Er komt meer coherentie in de trilling van de cellen.

Het is van belang dat de klankschaal een harmonieuze samenwerking heeft in de grond en boventonen. Dit wordt o.a bewerkstelligd door gebruik van verschillende metalen in één schaal. Er zijn verschillende factoren die van een schaal een ‘werkzame’ schaal maken. 

 

De totale ontspanning: genieten

Tijdens deze behandeling zal er een heerlijke, ontspannende, liggende klankschaal therapie gegeven worden met de klankschalen in de comfortabele ruimte van mijn salon. Ik heb een comfortabel elektrische massage tafel waarin ik kan jouw perfect kan instaleren op de positie die bij jou past. Ik kan die instellen op twee verschillende warm stand.

 

 

 

Klankschalenbad

 Een klankschaal bad heeft als intentie mensen terug te brengen naar een natuurlijke staat van diepe ontspanning. Klank is niet alleen hoorbaar, maar ook voelbaar. Op verschillende niveaus kunnen we gaan resoneren, mee vibreren met de klanken. Op fysiek niveau kunnen lichaamscellen en organen mee gaan resoneren. Maar ook gevoelsmatig, energetisch, kunnen we mee resoneren met de klanken en de verschillende uitwerkingen ervaren. Dit kan bewust ervaren worden, maar ook de onbewuste niveaus hebben baat bij de helende klanken. Een Klankschaal behandeling kan diepe ontspanning geven, waardoor we vermoeidheid, stress en indrukken kunnen verwerken. Daardoor kan er naar het Klankschaalbehandeling weer een gevoel van ruimte ontstaan, ruimte voor Leven.

Vindt jouw balans, energie & geluk op een natuurlijke wijze.

Klankschalen: de totale ontspanning

Het is van belang voor onze gezondheid en welbevinden om in de staat van ontspanning te komen, zodat het lichaam zich kan vernieuwen. Elk orgaan, huid, alles in ons lichaam. We begrijpen dat ontspanning meer is, als alleen een prettig gevoel. Er vindt dan tevens een heling plaats.

Hoe dieper de rust, hoe te meer resultaat er is. Vanuit de meditatieve staat, bewerkstelligd door de klank van de schalen, gaat de energie die daar aanwezig is stromen. Deze energie heeft kwaliteiten, het zuivert, het vitaliseren van het lichaam. door deze behandeling, stimuleer je de:
Creativiteit en levensvreugde in jou.

 

“Persoonlijke visie op het werken met klankschalen”

De klank van de schalen is ook energie. Klank bestaat nemelijk uit geluidsgolven. Trillingen die je kunt horen en voelen. Dus is het een energievorm die voor mensen veel concreter en tastbaarder is dan anderen energie die je niet kan zien of voelen. daarnaast is klank ook lekker laagrempelig om aan te bieden. Geluid is iets heel alledaags. Je kunt niet zeggen dat het iets zweverigs is. Ik bedoel, mensen gaan juist naar een discotheek om lekker door te beuken. Lekker aards. Daarmee geef je ook nuchtere mensen een kans om kennis te maken met een behandelvorm van energie.

Witte Salie Werking – Witte Salie Reinigen – Witte Salie Branden

Informatie over het werken met witte salie, het branden van witte salie en het reinigen met witte salie.

Met witte salie kan een leefomgeving energetisch gereinigd worden. Losse energie die is blijven “hangen” kan een slechte / vervelende invloed hebben op een leefomgeving. Door verbranding van witte salie kan de energie opgeschoond worden. 

Gebruik Witte Salie:

Gebruik een vuurvaste schaal met daarin eventueel wat zand of een platte steen. Neem nu een takje, een paar losse blaadjes en steek deze aan. Wanneer de vlam aanwezig is blaas je deze uit. De witte salie gaat nu smeulen/roken en is klaar voor gebruik.

Wanneer je veel kleine stukjes of losse poeder hebt gebruik dan een houtskool tabletje voor de verbranding van de witte salie. Dit houtskooltje steekje aan en wanneer deze brand/grijs wordt kun je de poeder erop strooien waardoor deze gaat roken.

Aura en zelfreiniging met Witte Salie:

Voor reiniging van een aura en zelfreiniging kan je de Abalone schelp  of vuurvaste schaal op de grond plaatsen. Denk erom dat de Abalone Schelp of vuurvast schaal heet kunnen worden en dus de ondergrond kunnen beschadigen! Je gaat dan wijdbeens boven de rokende witte salie staan. Witte salie rook niet inademen!

Let op dat kleding niet in aanraking komt met de brandende witte salie. Zorg ervoor dat de witte salie rook langs alle kanten het lichaam bereikt. Mocht je de aura van een ander reinigen breng dan de rook, eventueel met behulp van een veer, in de richting van het hart, hoofd, langs de armen naar beneden en vergeet ook de achterkant van het lichaam niet. Wanneer je voelt dat bepaalde delen van het lichaam meer aandacht nodig hebben doe je dat. Het kan zijn dat deze extra heling of balans nodig hebben, schenk deze delen dan ook extra rook.

Reiniging ruimte(n) met witte salie:

Voor de reiniging van een ruimte ga je eerst in de hoeken van de ruimte de rook van de witte salie van onderaf omhoog laten stijgen, eventueel met behulp van een veer. Daarna ga je door de ruimte heen verspreid je de witte salie rook eventueel met behulp van een veer in de ruimte. Wanneer je het gevoel hebt dat het voldoende is ga je naar een volgende ruimte of stop je en doof je de brandende witte salie. Eventueel gebruik je na het branden van de witte salie sweetgrass.

Waarschuwing. Let op bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen!

Pas op voor vonken die kunnen vrijkomen! Bij het branden van Witte Salie en/of Smudgen van een persoon, object of een ruimte dien je er goed op te letten dat er geen vonken op de kleding, het object of in de ruimte komen of achter blijven.

  • Tijdens het branden van witte salie / smudgen dien je voor goede ventilatie te zorgen zodat de rook niet blijft hangen en steeds wordt ingeademd.
  • Indien je kooltjes gebruikt. De kooltjes worden zéér heet; laat smeulende wittes salie / smudging herbs nooit branden als er niemand bij is. Het is aan te bevelen de kooltjes op een laagje zand, een platte steen te leggen. De abalone schelp of vuurvaste schaal wordt dan minder heet en blijft schoon.
  • Adem de rook niet in!
  • Gebruik geen witte salie of salie-producten wanneer je zwanger bent!

 

 

Voordat de klankschaal therapiebegint, doe ik een witte kars aansteken, leg ik een glasje water daarnaast en doe witte salie branden. Ga ik dan met mijn schaal met de verbrande witte salie daarin over de ruimte, over mijzelf en over de cliënt die op mijn werktafel ligt. Natuurlijk als de cliënt(e) mij toe stemt. Heb ik hiernaast de betekennis voor deze behandeling duidelijk bescheven. Heb je nog vragen? kan je altijd kontact met mij nemen en hoop ik dat ik al je vragen kan beantwoorden.

Deze is de foto met Iwan, hier zie je de ruimte waar hij zijn behandelingen en cursus van de klankschalen geeft.

Ik heb mijn klankschalen bij hem gekocht, heb een klankschaal behandeling en cursus gehad. Verder heb ik mijzelf ontwikkeld met deze klankschalen therapie.

Ik moet erlijk toe geven dat ik werk met mijn intuïtie, natuurlijk heb ik de basis kennis van de theorie en de praktijk. Maar op het moment die ik begin met de behandeling met de cliët die op mijn stoel ligt…

voel ik precies wat ik moet doen, ik volg mijn gevoel en intuïtie om een persoonlijke behandeling te geven aan de cliënt die bij hem/ haar past.

Mijn salon

Adres:

Roer 9

5751 TH Deurne

Maak een afspraak

Het kan via mijn e-mail, sms of WhatsApp   toe snel.

Wanner kan je komen?

Ik werk op afspraak:

Op maandag vanaf 13:00 uur tot 21:00 uur

Op Dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur

Woensdag en zondag gesloten