Reiki healing methode:

Middels handen 

Voor wie is reiki geschikt? Voor iedereen, je kunt jezelf Reiki geven, maar ook aan de anderen. Zelfs op zwangere vrouwen heeft reiki een positieve invloed, ook voor de baby ( maximaal 15 min.)

Ontdek uw verbogen krachten met Reiki

 

Wat betekent Reiki?

  • Het word Rei komt uit het japans en betekend: heling, universeel, spiritueel bewust zijn. Sommige mensen noemen dit ook wel ( bewust zijn van ) God of Universum.
  • Het word Ki betekend: levens kracht, de drijvende kracht in ons bestaan. Reiki os levenskracht is er altijd al gewest; het is dus niet uitgevonden door Usui. Maar hij werd wel er zich bewust van en gaf een naam.

De geschiedenis van Reiki:

Mikau Usui ( 1865-1926 ) was geboren in Japan. Er bestaan diverse visies op zijn levens verhaal. Een daarvan is deze: Op een berg in Kurama ging Mikao Usui 21 dagen mediteren. Op de 21e Dag kreeg Usui moment van verlichting. Hij ontwikkelde aan de hand van deze ervaring een hieling systeem, wereld bekend als Reiki.                      

 

Reiki is een alternatieve zorg

Het kan dus aanvullende worden gebruikt naast reguliere zorg. Het is geen vervanging; raadpleeg bij klachten ook altijd naan een arts te gaan. Reiki kan ook helpen om lichamelijk, emotioneel en mentaal balans te ervaren. Soms, Reiki wordt gebruikt om emoties of trauma`s te helen, verslaving te doorbreken, inzicht te krijgen in de persoonlijke groei en om je bewustzijn te vergroten.

 

Waarvoor wordt Reiki voor gebruikt? Medicijn op een natuurlijke basis

Met Reiki ontwikkel je je intuïtie en leer je te vertrouwen op de universele energie.

Na verloop van tijd voel je elke gebieden meer of minder aandacht nodig hebben.

Reiki is alles behalve een techniek die je moet leren, maar juist voelen.

Ontdek jouw balans, energie & vreugde op een natuurlijke wijze.

Reiki doorgeven met afstand

Reiki kan het ook met afstaand gegeven worden. De medium kan wel communiceren met de persoon ( die de Reiki zal krijgen ) via de tel of computer. Met concentratie en de juist intentie.

Ook dieren zijn ontvankelijk voor het ontvangen van Reiki.

“Als bonus geef ik voor de lezer van mijn website informatie over het visualiseren tegen de slechte energieën:”

Ga zitten of staan, zorg dat je goed geaarde bent. Sluit je ogen en doe 3 keer diep inademen en uit ademen. Visualiseer en zeg tegen jezelf in je gedachten:

“Ik sluit mezelf af voor alles wat onbestemd is voor mij”

Leg de wijsvinger van de linkerhand op je navel en leg je middelvinger daar tegen aan. Onder de je wijsvinger voel je een gevoelige plekje ( in de vorm van een erwtje ) zitten. Terwijl je Dat doet, maak je met je rechterhand 3 x een cirkel rondom je navel ( draai met de klok mee ) en zeg in gedachten:

“ik ben beschermd tegen alle negatieve energieën”. Iedereen draagt me zichzelf positieve en negatieve energieën, deze visualisatie beschermd je tegen de negatieve energieën.

Voor jouw  Healing

“De aura strijken: Ik ga tegenover de persoon staan die ik behandel. Plaats mijn handen boven het hoofd van de cliënt. Ik doe mijn beide handen vanaf de kruin naar de schouders, ik strijk met mijn beide handen zo ver af naar beneden tot aan de voeten.

– Cristina Soares

Mijn salon

Adres:

Roer 9

5751 TH Deurne

Maak een afspraak

Ik werk op afspraak een afsapraak maken kan via een e-mail, sms of whatsapp 

tot snel.

Wanner kan je komen?

Op maandag vanaf 13:00 uur tot 21:00 uur

Op dinsdag, donderdag vrijdag en zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur

Woensdag en zondag: gesloten