Henriëtte Faroche

Vitamine C

Vitaminen hebben een stimulerende werking in de opbouw en de functie van de huid. Vitamine C heeft een veelheid aan invloeden op de biochemische huishouding en werking in de huid. Vitamine C werkt als antioxidant. Daarmee beschermt het de cellen tegen vrije radicalen die gegenereerd worden, vooral door zonlicht maar ook door roken. Verder wordt de collageenvorming bevorderd. Hiermee geeft het de huid meer flexibiliteit en kracht. Vitamine C gaat de overmatige vorming van melanine tegen. Melanine is het donkere pigment in de huid, verantwoordelijk voor bijvoorbeeld ouderdomsvlekken. Vitamine C voorkomt dit.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Vitamine C 24-uurs crème en een oogcrème. Naast de reinigingsproducten uit de Intégral lijn zijn er verschillende reinigingsproducten afgestemd op uw huidtype verkrijgbaar. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

Caviar derma

Caviar Derma Concept is een innovatieve anti-ageing crème waarin de modernste high-tech ingrediënten verwerkt zijn. Kaviaar extracten veranderen de huid. De vermoeide huid verandert onmiddellijk in een stevigere, glanzende huid met een zachte uitstraling. Het geeft een extra dosis energie en is zeer vochtregulerend. Het resultaat is een stralende teint en een huid met veel frisheid en dynamiek.

Voor thuisgebruik is er de Caviar Derma Concept 24-uurs crème en het Caviar Derma Concept serum. Naast de reinigingsproducten uit de Intégral lijn zijn er verschillende reinigingsproducten afgestemd op uw huidtype verkrijgbaar. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

Voor de rijpere huid en de huid die om meer aandacht vraagt is er de Brilliant serie, verrijkt met vitamine E. Dit huidtype is vaak zeer gevoelig voor atmosferische invloeden zoals zon, wind en kou, maar ook voor zeep en alcohol. De huid vertoont vaak verwijdingen van de oppervlakkige haarvaatjes de zgn. teleangiëctasieën. Deze verwijde haarvaten schemeren als fijne rode draadjes door de huid heen en dienen zeer goed beschermd te worden. Doordat dit huidtype vaak een gering vermogen heeft tot vochtbinding is de hoornlaag snel vochtarm. Dankzij de voedende en beschermende werking zal de huid weer stevig en elastisch worden.

Voor thuisgebruik bestaat de lijn uit een Brilliant 24-uurs crème en een Brilliant Faromatiqe concentraat. Voor de reiniging van uw huid zijn er de Brilliant reiningsmilk en lotion. Om uw huid een extra stimulans te geven worden de producten uit de Intense lijn geadviseerd.

Over ons

Henriëtte Faroche

De kracht van de natuur!

Henriëtte Faroche heeft een zeer uitgebreide huidverzorgingslijn waarbij alle producten één ding met elkaar gemeen hebben: de kracht van de natuur. De oeroude wetenschap van zuivere producten in combinatie met de nieuwste en meest moderne inzichten in de huidverzorging.

Het Henriëtte Faroche assortiment biedt unieke producten voor ieder huidtype. Het uitgebreide assortiment maakt het mogelijk om voor ieder huidtype een gepersonaliseerde behandeling samen te stellen. Naast de professionele salonproducten, zijn er ook dezelfde producten voor thuisgebruik., De producten voor thuisgebruik sluiten perfect aan op de salonbehandelingen waarmee . De uitgebreide huidverzorgingslijn biedt producten aan voor ieder huidtype en heeft daarnaast veel speciale verzorgingsproducten die naast iedere productlijn gebruikt kunnen worden. 

Faromatique

Uniek binnen het Henriëtte Faroche assortiment is de Faromatique productlijn. Specifieke natuurlijke oliën, essentiële oliën, plantenextracten en vitamines samengevoegd zodat de Faromatiques probleemoplossend werken bij specifieke huidproblemen. Er zijn vier verschillende Faromatique concentraten, afgestemd op ieder huidtype. Meng het Faromatique concentraat met het basismasker of de basisgel voor het creëren van unieke behandelingen.

De producten uit de Intense lijn zijn speciaal ontwikkeld om de huid een extra stimulans te geven. Deze lijn bestaat uit diverse maskers, ampullen, een ooggel en een oogroller. Elk product heeft zijn eigen toegevoegde waarde en zal ervoor zorgen dat de huid optimaal gestimuleerd wordt. Voor thuisgebruik zijn er 3 soorten maskers, namelijk een cell hestellend masker, een hydraterend masker en een vitamine A-C-E masker. Er zijn 4 soorten ampullen, namelijk liftende ampullen, vitamine ampullen, hydrovital ampullen en Jojoba ampullen. De producten uit de Intense lijn zijn geschikt om naast iedere productlijn te gebruiken en zijn geschikt voor ieder huidtype.

Deze ceramide lijn is specifiek bedoeld voor de droge/gevoelige, rijpere huid: Anti-aging lijn.

Naarmate men ouder wordt verslapt de huidstructuur en de huid vertoont grovere plooien, waardoor er rimpels gaan ontstaan. Het huidreliëf en de poriën worden grover, de hoornlaag wordt craquelé waardoor er vochttekort ontstaat. De ceramides welke in deze crèmes zitten verwerkt zijn huideigen waardoor ze door kunnen dringen tot in de diepere huidlagen en hierdoor intensief kunnen werken op bovengenoemde punten.

   Actie: maanden januari en februari 2022

Gezichtsbehandeling        voor slechts € 25,00           i.p.v. € 50,00